www.csakegyjatek.hu

2015. augusztus 17., hétfő

Interjú egy kurvával - 2. rész (Anál szex)



Sokan gondolnak rá, mégis csak kevesen merik kipróbálni az anális szexet. Sok a félelem ezzel a témával kapcsolatban! Fájni fog? Mennyire lesz kellemetlen? Ha rutintalannal csinálom akkor elmegy tőle a kedvem örökre? Lesz valami kellemetlen meglepetés közben vagy a végén? Hogy fognak rám tekinteni ha kiderül hogy már seggbe basztak? stb….
A múltkori beszélgetést követően most elsősorban az anális szex hozzáállása izgat, hogy miért is megy valaki egy kurvához ha csak a popsira vágyik! Ezek az emberek mennyire homofóbok, szeretnék-e átélni Ők is ezt az élményt, csak attól félnek, hogy onnantól kezdve melegnek tartják/tartja önmagát!

Kedves Szilvike! Köszönöm, hogy ma is fogadtál, és ma az anális szex érdekelne leginkább! Tudom, hogy egyből a közepébe vágok, mert biztos lennének még normálisabb témák, de engem most ez izgat! És remélem az olvasókat is!

Mennyire gyakran kérik az popsi extrát Tőled?

Szilvike: Hát ez nem ritka! De mielőtt erről beszélnék érdemes elmondanom, hogy általában két típusú ember jön hozzám! Az egyik aki családban él, normális munkája van, normális családja, gyerekei, egy kiegyensúlyozott élet, viszont nem kapja meg azt amire vágyik az ágyban! Ezekkel a férfiakkal semmi problémám sincs, teljesen megértem Őket! Ezek között elég sokan kérik a popsit, de nem ez a jellemző! Ők teljesen normálisan állnak a témához, megértik azt hogy a seggem nem olyan mint a puncim! Sokkal előbb elfárad, és sokkal gyengédebben kell vele bánni! Ezek a férfiak nem homofóbok, és sokszor külön kérik, hogy a popsi izgatása legyen kölcsönös! Aztán van a másik típusú kuncsaft (ezeket nem is nevezem férfinak), aki állati ösztöneit akarja kiélni! – nem is csodálkozok, hogy nem találnak nőt maguknak! Na ők akik csak egy darab húst látnak bennem, és kurvára nem érdekli őket, hogy nekem fáj-e vagy sem, vagy hogy ha a popsit akarja használni, akkor egy kicsit legyen gyengédebb, mert lehet hogy kurvára fáj nekem! Ők szint minden esetben kérik a popsit is, viszont határozottan elutasítják azt, hogy én is izgassam az övükét! Ezek az igazi homofóbok, szerintem még van is köztük aki buzi, csak küzd a gondolattal!


Mit értesz kölcsönös játékon?

Szilvike: Hogy az ujjammal masszírozzam az ánuszukat aztán amikor ellazulnak akkor a prosztatájukat! Kiemelten imádják ha közben orálisan elégítem ki őket!

http://www.csakegyjatek.hu/Analis-oromok-c3_0_1.htm


Hogyan szoktad az ánuszt izgatni, csak az ujjadat használod?

Szilvike: Finoman a nyelvemmel nyalogatom a popsijukat miközben a kezemmel izgatom ................Folytatást ide kattintva tudod olvasni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése