www.csakegyjatek.hu

2015. augusztus 8., szombat

Így kell faszt szopni - 4 kiváló technika az orális szexhez

www.csakegyjatek.hu

 

Bevezető péniszbűvölés

Mielőtt a lényegre térnél, jöhet egy kis izgató, bemelegítő előjáték. Ha azonban a simogatós szakaszon már túl vagy, engedd tűzközelbe a nyelvedet is, de épp csak néhány másodpercig hagyd időzni a pasid szerszámán, majd húzd vissza, és folytasd diszkrétebb, apró csókokkal.
Helyezkedj úgy, hogy gerjesztő péniszbűvölésedet a pasid vizuálisan is élvezhesse - megkapó élmény lesz számára, ha az arcod nem hagyod takarásban, és premier plánban láthatja a szád és a szerszáma találkozását. A nyelveddel újra és újra nedvesítsd meg a makk körüli területet, így a kezed és a szád is biztonságosan siklik majd az érzékeny felületen. További izgalmat vihetsz a dologba némi édes nyalánksággal.
Persze, mivel a pasik érthető módon nem látják szívesen sem a tejszínhabot, sem az egyéb ételféleségeket ezen a területen, jobb, ha maradsz a praktikus, édesített síkosítónál.
Pacsmagold be lágyan párod férfiasságát a tövétől a hegyéig, aztán finoman csúsztasd végig rajta a nyelved lefelé, majd föl. Ekkor már biztosan intenzíven kapkodja a levegőt, lassan tehát rátérhetsz a merészebb technikákra is.

http://www.csakegyjatek.hu/Szurke-otven-arnyalata-c11_0_1.htm

Lollipop variációk

Az egyik leghasznosabb eszköze lehet az orális gyönyörszerzésnek a kreatív nyelvmunka. Körbenyalhatod párod szerszámát a klasszikus módon, akár egy eperfagyit. Valójában azonban többről van szó, mint komótos ajakmunkáról, nincsenek komoly szabályok: az irányt éppúgy váltogathatod kedvedre, mint az intenzitást.
Próbálj ráérezni, mikor igényli a pasi, hogy kicsit nagyobb sebességre kapcsolj, és mikor válts újra lassabb tempóra - idővel biztosan könnyen felismered a jeleket.
Ragadd meg a péniszt a tövénél, és a nyelvedet irányítsd célzottan a kéjléc felső harmadára: írj le szabálytalan köröket, majd folytasd úgy, hogy közben a kezedet is beveted. A szokásos fel-le simogatás és a pörgő-lassuló nyelvmunka találkozása intenzív kéjérzést ad majd a finálé előtt.

http://www.csakegyjatek.hu/Holgyeknek-c13_45_2.htm

Vákuum-csók

Ha a pasid kedveli az erősebb, intenzívebb érintést, akkor semmiképp se hagyd ki az orál-repertoár egyik legáthatóbb élményt nyújtó technikáját. Mindenekelőtt vedd a szádba a pasid szerszámát, és mozgasd le-föl. Engedd olyan mélyre, amennyire tudod anélkül, hogy kicsit is kellemetlen lenne neked.
Majd, jópár közepes ritmusú mozdulat után csinálj egy trükköt: enyhén szívd össze a szádat, hogy vákuumot teremts - persze csak annyira, hogy ne legyen kellemetlen a pasinak. Akkor jó, ha érzed, hogy mozgás közben vákuum alakul ki a pénisz és a szád között. Ezt követően folytasd a fel-le irányú mozgást és nyugodtan segíts be a kezeddel is. Mélyreható, élénk gyönyört szerezhetsz a vákuum-csókkal.

http://www.csakegyjatek.hu/Szurke-otven-arnyalata-c11_0_1.htm

Nyelves labdajáték

Ha tömör gyönyört szeretnél gerjeszteni, meglepni és kellemesen sokkolni, és ehhez hajlandó vagy technikailag is színt vinni a péniszcsókba, egyetlen részletet se hagyj ki a pasi nemi szervének környékén. Amivel rendszerint sokan bizonytalankodnak, az a herék izgatása. Ahogy a csajoknak is kézenfekvő igény, hogy ne csupán egyetlen kéjpontjukkal foglalkozzon a pasi, így te is nyugodtan csússz lejjebb a nyelveddel, egészen a herékig. Miközben lágyan harapdálod, óvatosan szívogatod a golyók területét, a kezed se legyen tétlen, izgasd a makk környékét, illetve a hímvessző egészét határozott mozdulatokkal.Idővel cseréld meg: cuppanj a pénisz felső részére, nyalogasd, simogasd a nyelved hegyével, míg lent folytatod a heremasszázst. Megsokszorozza az élményt, ha egyszerre több helyre irányul a kényeztetés.

Forrás: http://www.femina.hu/kapcsolat/4_egyszeru_de_huncut_oralis_trukk_amibe_beleremeg_a_pasi_laba




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése