www.csakegyjatek.hu

2015. augusztus 22., szombat

Farokméret tévhitek

Attól kezdve, hogy valaki megnéz egy pornófilmet azonnal elszégyenli magát a saját méreteitől. Számos kutatás folyt arról, hogy mekkora az átlagos péniszméret és fördrajztól függetlenül kijött, hogy 15-16 cm az átlagos pénisz hossza! Ennek alapján mindenki nyugodjon meg, nem kicsi a pénisze... Vagy mégis?

Őszintén nézzünk magunkba és gondolkodjunk el! Elösször is, ki akar átlagos lenni? És ki az a nő akinek az átlagos kell? Minden ember olyan, hogy jobbat és jobbat akar mindenből! Vehetjük ezt a maszlagos közhelyet: "Nem a méret számít..." ! De, igenis számít a méret! Hiszen hogyan akarnak kielégíteni egy lányt azok, akiknek 10-12-es méretük van! Szerintem sehogy! 

Mire gondolnak a lányok!?

Vegyük alapul a saját elképzeléseinket! Mindenki egy kicsit benedvesedik attól, ha meglát egy óriási farkat és semmi más nem jut eszébe: "Istenem! Ha csak egyszer kipróbálhatnám!" Nem garantálom, hogy nem fog fájni, mégis erről álmodik minden lány, hogy legalább csak egyszer...! Aztán ha fáj, maximum leszokik róla, de nem marad benne az, hogy milyen lehet az akinek 20-22-es farka van!?

Gondoljatok fiúk abba bele! Amikor maszturbáltok, biztos nem egy kismellű, lapos seggű lány jelenik meg álmaitokban, hanem egy igazi nagy keménycsöcsű formás seggű lány! Na, hát a lányoknál sincsen másképp! Amikor benyúlnak a bugyijukba egy kicsit játszani és becsukják a szemüket, akkor egy izmos kigyúrt óriási farkú férfire gondolnak! Minden szingli álma, hogy egy ilyen jól elkapja!



http://www.csakegyjatek.hu/Zaroizom-tagito-ekszer-d543.htm



Mit mondanak a lányok?

Akinek már volt nagy farokkal dolga, azok közül valóban vannak akik félve húzzák le a sliccét a kiszemelt áldozatnak első alkalommal, nehogy egy túlméretezett anakonda pislogjon rájuk - de ezek a lányok is egyszer már ki akarták próbálni az élményt! De olyan lány viszont nem létezik, aki legalább szopni ne szeretnék az átlagon felülit! Valóban, a mélytorok nem lesz garantált, de mindenki órákig tudná szopogatni azt amire két kézzel rámarkol és még mindig tele van a szája! Ilyenkor a makk sem lesz kicsi aminek a felülete viszont csodálatos! Annyira selymes a bőr rajta, hogy az legyen minél nagyobb, hogy csak az töltse ki az egész szájukat - aztán majd a szopogatás közben úgyis mindenkinek megjön a kedve, hogy minél előbb a gondolatoktól jól benedvesedett puncijába kerüljön!
Viszont azok akik átélték egy óriási farok élmnyét és élvezték, azok viszont mindig azon aggódnak, nehogy kisfarku legyen! Pedig több mint valószínű azt fognak kapni, hiszen ahogy a kutatók írják, az átlag nem a 22-es! Mondhatnánk erre azt is, hogy ez a 22-es csapdája :-)
Ők sem, fogják kiröhögni az átlagos farkuakat, vagy éppen azt mondani, hogy "menj haza és öntözd, hátha megnő", de mindig bennük lesz azon fiú akinek óriási volt, és magukban csak lehet, hogy sóhajtanak egyet: "bárcsak akkora lenne"!

Fiúk! Ne legyetek álszentek! Ha már megdugtál egy prémium csajt, akkor utána már mindig egy kicsit csalódott leszel! Természetesen ez nem jelenti, hogy nem fogod élvezni, ugyanúgy mint a lányok az átlagos kukit, de azért mégis csak ott van mindenkiben az emlék....
http://www.csakegyjatek.hu/Zaroizom-tagito-ekszer-d544.htm

Mit tehetsz a farkadért?

Az alkalmi pénisznövelésnek számos megoldását találhatjuk meg! Minden esetben a vérbőséget növelik meg, csak különböző elveken! Ezek a következők:

Tabletták

Az alkalmi pénisznövelésnek legegyszerűbb, de a legtöbb aggodalmat kiváltó fajtája a tabletta alkalmazása. Már pár ezer forintért betudunk szerezni ilyen tablettákat, amik nem gyógyszernek minősülő termékek, természetes anyagokat tartalmaznak! Ezek az étrend kiegészítők néhány óráig kőkemény és megnövekedett méretet biztosítanak használójának! Ezzel akár több menet is lehúzható, hiszen orgazmus után nem ernyed el a farok! Ezeknél nagyon fontos, hogy mint a nőknél a nedves puncihoz, szükség van izgatásra is, hiszen magától nem lesz a maximális élmény!


http://www.csakegyjatek.hu/A-potencia-es-teljesitmenynovelo-tabletta-10db-os-d111.htm



Krémek

A krémek hasonló hatással bírnak, mint a tabletták, csupán annyi, hogy külsőleg kell alkalmazni! Ez egy kifejezetten jó kelléke az előjátéknak, amivel vastagon be tudják a lányok dörzsölni a hímvesszőt! Ha ha első alakalommal mutatod meg a lánynak a szerszámodat, akkor kb egy félórával előtt kell bedörzsölni, majd lemosni, mert az íze azért nem a legjobb, így a lány azonnal megérzi, hogy valami turpisság van! Ezt akkor javaslom, ha megbeszéltétek, hogy mikor megy fel hozzád a lány, és fürdés után jól bedörzsölöd, majd mielőtt megjön lemosod a farkadat!
A vérbőségtől keményen és az átlagosnál nagyobban fogja várni a bevetést a péniszed!


http://www.csakegyjatek.hu/A-penisznovelo-es-orgazmus-keslelteto-gel-d199.htm




Péniszpumpák

Egy közkedvelt pénisznövelő technika a péniszpumpa alkalmazása! Ennek számos elve működik, de a legmodernebb a hidrosztatikus elven működő, amelyet melegvizet alkalmaz! A vízzel való feltöltődés után egy szeleppel tudunk vákumot kialakítani és a nyomás alatt lévő pénisz megtelik vérrel, és vérrel teli farok 3-4 cm -es megnövekedést eredményez az átlagos mérethez képest! A vérrel teli, duzzadt makk óriásira nő amit imádnak a lányok!

A hidrosztatikus pumpa önkielégítésre is alkalmazható egymás utáni többszöri használattal! Mindenkinek ajánljuk aki szeretné a párjának megadni az óriási farok élményét, annak érdekében, hogy az együttlétek során a lány ne más farka után vágyakozzon, hanem mindig a Tied jusson eszébe, bármikor is nyúl a nedves puncijához.



    
http://www.csakegyjatek.hu/Peniszpumpa-c5_21_2.htm



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése